Stan na dan Beograd

Saveti
Problemi i rešenje za "Stan na dan"

Svetom je odjeknula vest da je Airbnb, najpoznatija platforma za kratkoročno izdavanje stanova, otpustila 1900 ljudi, četvrtinu od ukupnog broja zaposlenih.

Dešavanja u Beogradu
Januar u Beogradu

Januar je po pravilu rezervisan za slavlja, praznike, porodicu i prijatelje. Pored slavlja, januar nam dopušta i da se malo više odmorimo, malo više ulenjimo i malo više opustimo. Ukoliko budete želeli da se razmrdate ovog meseca predlažemo da planirate bioskop, klizanje i posetu nekoj od novogodišnjih manifestacija. Pogledajte naš vodič za januar u Beogradu, aktivirajte se i izađite na svež vazduh.

Dešavanja u Beogradu
Decembar u Beogradu

Decembar je pravo vreme za novogodišnje odluke, promene i planove za narednu godinu. Neka jedna od prvih promena bude da izdvajate više vremena za sebe i svoju porodicu. U mesecu davanja, darivanja i slavlja, vreme je da se opustite, ugrejete i da uživate u novogodišnjoj magiji. U Beogradu će to makar biti lako! Saznajte šta vam donosi decembar u Beogradu.

Novo iz City Experta
Automatsko zakazivanje gledanja

Nakon par godina uspešnog poslovanja svaka kompanija se suočava sa istim problemom – potrebom za povećanjem produktivnosti. Pre nego što smo odlučili da preuzmemo rizik i da zakoračimo u digitalne vode, bilo nam je znatno teže da povećamo produktivnost cele kompanije i da zadržimo isti kvalitet usluge. Zahvaljujući novim tehnologijama uveli smo novu funkcionalnost – automatsko zakazivanje gledanja koje ne samo da štedi vreme, već nam dozvoljava da radimo na kvalitetu usluge na mnogo naprednijem nivou. Saznajte kako funkcioniše automatsko zakazivanje i kako smo uspeli da, još jednom, korisnika stavimo na prvo mesto.

Dešavanja u Beogradu
Beogradski Beer Fest 2018

I ovog avgusta Beograd će biti prestonica piva i dobre muzike. 16-ti po redu Beer Fest održava se od 15. do 19. avgusta. Saznajte šta vas čeka na najvećem regionalnom festivalu piva.

Dešavanja u Beogradu
Jul u Beogradu

Leto je zvanično počelo. U Beogradu je ponovo otvoren Narodni muzej nakon 15 godina. U toku su letnji festivali dobre muzike na otvorenom. Za najmlađe su organizovane besplatne radionice sporta i kreativnosti, a za odrasle su tu večernje projekcije u bioskopima na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u julu u Beogradu.

Dešavanja u Beogradu
Jun u Beogradu

U junu dolazi leto, raspust, i velike vrućine, a na beogradsku kulturnu scenu dolazi pravo osveženje. U planu su filmski festivali, koncerti, noćni marketi i još mnogo toga. Počinje sezona bazena, provoda na Adi i zabave na otvorenom. Saznajte šta vas čeka u junu u Beogradu.

Šta pruža Beograd?
Vodič kroz svet zanatskog piva u Beogradu

U poslednjih par godina bili smo svedoci velike ekspanzije zanatskog ili “kraft” pivarstva.

Dešavanja u Beogradu
Maj u Beogradu

Ovaj mesec započinjemo proslavom 1. maja i uživanjem u slobodnim danima sa porodicom i prijateljima.

Dešavanja u Beogradu
April u Beogradu

April u Beogradu, opevan u čuvenoj pesmi, označava pravi početak proleća. Ceo mesec će biti obeležen muzikom, sajmovima, arhitekturom, ali i festivalom viteštva i prodajom rukotvorina. Zajedno sa prirodom i ceo grad se probudio iz zimskog sna. Probudite se i vi i pogledajte šta vas sve očekuje i ovom mesecu.