Stan na dan

Saveti
Problemi i rešenje za "Stan na dan"

Svetom je odjeknula vest da je Airbnb, najpoznatija platforma za kratkoročno izdavanje stanova, otpustila 1900 ljudi, četvrtinu od ukupnog broja zaposlenih.

Dešavanja u Novom Sadu
Vodič za Exit festival

Exit je jedan od najpopularnijih festivala u ovom delu Evrope. Svake godine ovaj festival privuče stotine hiljada posetilaca iz celog sveta. Ukoliko planirate da ove godine i vi budete deo najvećeg muzičkog događaja u Evropi, pronađite smeštaj u Novom Sadu za vreme Exita i spremite se za pravu avanturu.

Šta pruža Beograd?
Vodič kroz Skadarliju

Skadarlija, beogradska boemska četvrt, je bila i ostala jedno od najpopularnijih mesta za izlaske. Zbog blizine pozorišta Skadarliju su krajem 19. veka često posećivali glumci, pisci, i slikari. Početkom 20. veka Skadarlija je postala centar kulturnih dešavanja. U kafanama su se pisale drame, knjige, pesme, Đura Jakšić je u Skadarliji i živeo, a neretko su se ovde osnivali klubovi, udruženja i sindikati. Unikatni boemski šarm, kaldrma i kafane su do današnjeg dana zadržale duh starog Beograda.

Saveti
10 osnovnih stvari koje vaš apartman mora da poseduje

Srbija je postala veoma privlačna destinacija, kako za poslovne ljude, tako i turiste. Primetno povećanje broja posetilaca naročito je doživeo Beograd. Čuven u celom regionu, a i šire, kao centar vrhunske zabave i odličnog provoda, Beograd ima odlične hotele. Osim njih, ovaj dimanični grad je otvorio vrata stanova za kratkoročno izdavanje gostima iz Srbije i celog sveta.

Dešavanja u Beogradu
Mart u Beogradu

U martu slavimo početak proleća i ispraćamo zimu uz pesmu i ples. Spremite se za festival igre, najlepšu gitarsku muziku ili okupite društvo da zajedno proslavite Dan svetog Patrika. Oni koji žele da kupe nov auto će sigurno biti zainteresovani za sajam automobila. Pogledajte šta vas sve čeka u prvom prolećnom mesecu.

Novo iz City Experta / Šta pruža Beograd?
Stan na dan, a za Dan zaljubljenih

Ako ste planirali da sa voljenom osobom provedete Dan zaljubljenih u Beogradu, načinili ste odličan izbor. Beograd je nadaleko čuven kao grad odličnog provoda i vrelog noćnog života. Međutim, prestonica Srbije može biti iznenađujuće romantična.

Novo iz City Experta / Saveti
Stan na dan - vaš put do dobre zarade

Imate stan koji dajete u zakup ili planirate da investirate u nekretninu koju ćete izdavati? Da li želite da zarađujete mnogo više nego sada? Od 30 do preko 200 evra dnevno?

Novo iz City Experta
Stan na dan Beograd - Apartmani u Beogradu

Za sve vas koji tražite smeštaj u Beogradu na dan, dva, ili nekoliko, City Expert pokreće novu vrstu usluge - Stan na dan! Pomoći ćemo vam da pronađete idealno mesto za prenoćište ili dnevni odmor u Beogradu.