Nameštaj

Uređenje stana
Uređenje dečije sobe - kreativni i korisni saveti

Stvaranje prostora za igru i rast vašeg mališana može i trebalo bi da bude zabavno iskustvo. Međutim, može vam predstavljati izazov jer na kraju krajeva, lepa i funkcionalna soba koju će vaše dete voleti sada i u godinama koje dolaze je prilično težak zadatak.

Naši gosti / Zanimljivosti
Upoznajte Majstorice

Nekada „Dve stolice i majstorice“, danas “Majstorice” - na uglu Ugrinovačke i Tršćanske ulice u Zemunu nalazi se radionica dizajnerki Mile Rosić i Branke Bajsert. One se bave restauracijom i reparacijom drvenog nameštaja, dizajnom i izradom originalnih predmeta, prenošenjem znanja kroz radionice i promovisanjem ženskog preduzetništva. Upoznajte ovaj vredni dvojac - kao i nameštaj koji zahvaljujući njima dobija šansu za drugi, reparirani i dizajnirani život.

Uređenje stana
Šta nam govori boja za 2020. godinu?

Pantone, svetski autoritet na polju boja, već 20 godina proglašava boju godine. Zanimljiv marketinški potez je brzo prerastao u najiščekivaniji događaj za profesionalce iz različitih oblasti, od sveprisutnog dizajna (grafičkog, industrijskog, enterijer), preko mode (visoke i konfekcije) do proizvođača nameštaja, tkanina, farbe i svega što možete da zamislite a da ima veze sa bojom.

Uređenje stana / Saveti
Kako da maksimalno iskoristite prostor u malom stanu

Vrlo često ćete čuti da su mali stanovi nešto što se preraste u jednom trenutku. Kako porodica postaje brojnija, tako mnogi krenu u potragu za većim stanom. Međutim, i mali stanovi imaju svoje prednosti. Lakši su za održavanje i uz malo truda mogu da budu veoma komforno mesto za život. Pogledajte kako da maksimalno iskoristite prostor u vašem malom stanu.

Uređenje stana / Saveti
Kako da sami napravite nameštaj od drvenih paleta
Fotelju možete jednostavno kupiti, ali običan komad nameštaja postaje nešto sasvim posebno kada uložite malo truda i kreativnosti…
Uređenje stana / Saveti
Kreativne ideje za uređenje malog stana
Saveti i trikovi za uređenje enterijera koji će prostor učiniti vizuelno prostranijim i prijatnijim za život
Uređenje stana
10 vodećih trendova u uređenju enterijera
Kako se modni trendovi iz godine u godinu menjanju, tako se menjaju i trendovi za uređenje doma. Ako vam je ponestalo inspiracije i novih ideja, pogledajte šta je sada aktuelno kada su enterijeri u pitanju…
Uređenje stana
Secesija u vašem domu
Ako ste ljubitelj starog nameštaja ili volite da imate lepe predmete u kući, vrlo je moguće da u kući već imate neki komad iz perioda secesije ili bar nešto što je urađeno pod njenim uticajem.