Kako iznajmiti stan

Saveti za vlasnike
Kako da efikasno upravljate svojom nekretninom: Saveti za vlasnike

Upravljanje nekretninom može biti izazovno, posebno ako izdajete svoju nekretninu. Između održavanja, određivanja cene, izbora pravog stanara i zakonskih obaveza, postoji mnogo faktora na koje treba obratiti pažnju. U ovom blogu, pružićemo vam korisne savete kako da efikasno upravljate svojom nekretninom.

Saveti
Šta treba da znate pre nego što iznajmite stan
Septembar je vezan za nove početke. Bilo da dolazite da studirate u novi grad ili počinjete samostalan život, iznamljivanje stana je svakako veliki korak u vašem životu. Da bismo vam pomogli da iz ovog iskustva izađete srećni i zadovoljni, sastavili smo listu saveta koje treba da uzmete u obzir prilikom planiranja ove važne akcije.
Saveti / Novo iz City Experta / Naši gosti
Ekskluzivni saveti i cake iz City Experta za pronalaženje idealnog stana

Iako nova akademska godina počinje za nekoliko nedelja, mnogi studenti još uvek traže stan u Beogradu. Ako ste među njima, poslušajte savete naše menadžerke Gordane Jović o tome kako da uštedite vreme, sačuvate živce i jednostavno saznate koja nekretnina je dobra, a koju treba da preskočite.

Saveti
Kako iznajmiti stan u Beogradu
Nikada nije bilo lakše naći nekretninu koja Vam je potrebna!
Saveti / Novo iz City Experta
5 razloga da dozvolite držanje kućnih ljubimaca u svom stanu za izdavanje

Kućni ljubimci u stanu za izdavanje? Psi i mačke kao podstanari? Zar mi neće oštetiti stan? Verovatno se svako od vlasnika nekretnine za izdavanje pre ili kasnije zapitao ovo. Odgovori na sva ova pitanja su: DA. Moguće je da će držanje ljubimaca ostaviti neke tragove na stanu, ali sa druge strane postoje značajne prednosti za stanodavce koji dozvoljavaju držanje životinja u iznajmljenom stanu.

Novo iz City Experta / Saveti
Kako funkcioniše City Expert?
„Zašto bismo izabrali City Expert?“ jedno je od najčešćih pitanja onih koji se prvi put susreću sa našom kompanijom. Postoji nekoliko jednostavnih, ali važnih razloga koji nas čine pravim izborom za sve koji žele da oglase svoju nekretninu ili da pronađu novi dom.