Dekoracija

Uređenje stana
Kreativni i korisni saveti za novogodišnju dekoraciju
Novogodišnji i božićni praznici su period godine kada svoje raspoloženje možemo da iskoristimo na specifičan način tako što ćemo da ukrasimo i ulepšamo svoj dom. Odakle krenuti, kako ukrasiti jelku, koje boje koristiti? Ukoliko ste preplavljeni internet idejama kako urediti dom možete se naći u situaciji da na kraju preterate sa količinom ukrasa i boja čime ćete dobiti rezultat kakva niste zamišljali.
Uređenje stana
kako-da-drugacije-ukrasite-dom-za-praznike

Novogodišnji praznici su jedinstvena prilika da unesete čaroliju u prostor u kojem boravite. U želji da vam pomognemo da kreirate nezaboravnu prazničnu dekoraciju, sumirali smo svetske trendove i dodali nekoliko ideja kojima možete da osvežite postojeću kolekciju ukrasa. Možda ćete u ovom tekstu naći inspiraciju i motivaciju da, pored svog doma, u dogovoru sa komšijama ukrasite ulaz u zgradu, gelendere, vrata od stana, možda čak i neko drvo u dvorištu ili ispred zgrade. Pored osmeha, praznično raspoloženje je nešto najlepše što možete da podelite sa porodicom, komšijama, kolegama, sugrađanima… i celim svetom. Što da ne, to je praznično vreme godine!

Uređenje stana
Ideje za savršenu novogodišnju dekoraciju
Verujemo da je praznični duh već uzeo maha i u vašem domu! Ukoliko nije - ne brinite, jer uz vrlo malo truda vaš dom može zasijati i izmamiti osmehe kako vaših ukućana tako i svih onih koje ćete ugosititi tokom praznične sezone.
Saveti
Saveti za dekorisanje terase

Svima omiljeno mesto za ispijanje jutarnje kafe i za uspešan početak radnog dana je upravo terasa. Kada su terase u pitanju, dimenzije su zapravo nebitne. Ključan je ambijent koji boravak na terasi nudi i doživljaj koji pruža. Uz pravu dekoraciju terasa vrlo lako može postati detalj po kojem će Vas ceo komšiluk pamtiti i zbog kojeg ćete pridobiti mnogobrojne pohvale.

Uređenje stana
Uredite trpezariju tako da izgleda raskošno, uz minimalne troškove
Verovatno ste mnogo puta pročitali da trpezarija treba da bude jednostavna prostorija, skromnog dizajna, u koju se ne mora ulagati previše truda. To je jedno viđenje. Trpezarija može postati centar druženja i srce doma, ukoliko je vi učinite takvom! A pokazaćemo vam i kako to da učinite.
Uređenje stana
Saveti za uređenje kuhinje
Kuhinja je mesto gde provodimo dosta vremena u pripremi poslastica za sebe i svoje najmilije. Kako bismo proces kuvanja učinili zabavnijim i kreativnijim potrebno je da kuhinjski prostor bude uređen na poseban način kako bi postao funkcionalno i prijatno okruženje za rad.
Uređenje stana / Saveti
10 ideja za dekoraciju spavaće sobe
Uređenje doma je veliki izazov, ali i zadovoljstvo! Uz naše savete i trikove za dekoraciju, izvucite maksimum iz prostora koji imate na raspolaganju.
Uređenje stana
10 vodećih trendova u uređenju enterijera
Kako se modni trendovi iz godine u godinu menjanju, tako se menjaju i trendovi za uređenje doma. Ako vam je ponestalo inspiracije i novih ideja, pogledajte šta je sada aktuelno kada su enterijeri u pitanju…
Uređenje stana
6 kreativnih trikova za dekoraciju dnevne sobe
Malo vremena i mašte mogu da učine čuda i osveže vaš životni prostor bez mnogo ulaganja.