Prodaja stanova

Saveti za vlasnike
Cena kvadrata u Beogradu - Prosečne cene kvadrata po opštinama

Ukoliko planirate prodaju stana, ovo je pravi trenutak da oglasite svoju nekretninu na City Expert-u, i da na najefikasniji i najsigurniji način dođete do željenih kupaca! 

Pravni saveti
Pravni izazovi i moguća rešenja u procesu legalizacije objekata u Srbiji

Legalizacija objekata je postupak kojim se nezakonito izgrađeni objekti, odnosno objekti izgrađeni bez građevinske dozvole ili odobrenja za izgradnju, dovode u sklad sa zakonom i priznaju kao legalni. Ova tema je od velike važnosti u Srbiji, gde se broj nelegalno izgrađenih objekata procenjuje na oko pet miliona.

Pravni saveti
Kako uknjižiti stan?

Pravo svojine na nepokretnosti stiče se upisom u katastar nepokretnosti. Ugovor o kupovini stana predstavlja samo osnov sticanja (iustus titulus) a neophodan je i način sticanja (modus acquirendi) - a to je upis u katastar nepokretnosti. Problem može nastati kada stan koji je predmet prodaje nije uknjižen u katastru nepokretnosti.

Saveti za vlasnike
Prodajem stan Beograd - koji su koraci prodaje stana u Beogradu?

Kako prodati stan u Beogradu na najbrži i najefikasniji način? Koje korake je neophodno napraviti kako biste to postigli?

Kosmaj / Zanimljivosti
Top 5 planina u Srbiji koje su sve popularnije

Kopaonik, Zlatibor, Tara ili Stara planina, neke su od najpopularnijih planina za odmor u Srbiji za koje su svi čuli. Bilo da je reč o bogatoj turističkoj ponudi, prirodnim lepotama, bogata flora i fauna, ili pak zbog uređenih skijaških staza. Međutim, postoje planine koje svojim lepotama itekako prate ove planine, a koje su, iz nekog razloga, u drugom planu. U ovom tekstu saznaćete sve o planinama koje po našem mišljenju treba posetiti i razloge zbog kojih bi u vašem planeru putovanja trebalo da stoje njihova imena.

Saveti za vlasnike
Hitno prodajem stan - kako prodati stan u najkraćem roku?

Hitna prodaja stanova zahteva dobru organizaciju i efikasno delovanje. Pročitajte naš tekst i saznajte kako da na lak način prodate stan u najkraćem roku.

Saveti za vlasnike
Prodajem stan - Odakle počinjem i koji su moji koraci?

Prodajem stan, ali kako da kompletnu proceduru obavim najefikasnije?

Saveti za vlasnike
Na ovaj način nećete naći kupca ili zakupca

City Expert agenti su tu da procene realnu vrednost nekretnine i pomognu vlasnicima da je izdaju u najbržem roka. Često se dešava da, nakon više saveta, vlasnici ipak ostanu pri svom stavu, ali nakon što uvide da je cena zakupa ipak previsoka jer je interesovanje za nekretninu malo, odlučuju se da poslušaju savete licenciranih agenata i da koriguju cenu zakupa.

Saveti za vlasnike
Besplatna procena vrednost nekretnine

Procena vrednosti nekretnine daje važne smernice vlasnicima o tome kako da formiraju cenu nekretnine za proda

Nove zgrade i projekti
Uključite čula i osetite mir u svom novom domu na Voždovcu

Ukoliko želite da pobegnete od gradske buke i gužve, a da takođe budete u mogućnosti da brzo stignete do najbitnijih delova grada imamo rešenje za vas. Na Voždovcu se gradi stambeni kompleks “Panorama Voždovca” okružen prirodom i prelepim pogledom u koji će se, prema najavi investitora, za nekih godinu dana useliti budući stanari.

Pravni saveti
Kako proglašenje dela Novog Beograda kulturnim dobrom utiče na prodavce stanova

Novobeogradski blokovi 21, 22, 23, 24, 25, 26, 28, 29 i 30 proglašeni su za kulturno dobro, čime su prodavci nepokretnosti na ovim opštinama u obavezi da se prvo obrate Zavodu za zaštitu spomenika kulture. Na ovaj način usporen je proces prodaje nepokretnosti u ovom delu Novog Beograda.

Nove zgrade i projekti
Zapadna firma New Passel donosi nov pečat izgradnje i kvaliteta u Srbiju

Svi smo svedoci da je Beograd postao grad kranova. Gradi se sve više, a zgrade niču kao pečurke. U svom tom mnoštvu novogradnji, važno je izdvojiti se od konkurencije i ponuditi nešto drugačije - novogradnju koja odiše stilom i kvalitetom, a koja svojim eksterijerom ne narušava izgled okolnih zgrada, već ulepšava ulicu i ceo kraj.

Saveti za investitore
Kako da unesete život u svoje projekte i dok su još u izgradnji privučete kupce?

Jedan od načina da investitor dođe do potencijalnih kupaca lakše i brže od konkurencije jesu kvalitetni renderi koji će prikazati stambeni kompleks i stan u realnom prikazu i učiniti da se kupac već oseća “kao kod kuće”.

Nove zgrade i projekti / Novo iz City Experta
Uz inovativne metode lako i brzo do kupaca uz City Expert tim novogradnje

Novogradnja osvaja Beograd pa je jako važno dobro se ispromovisati među konkurencijom kako bi se lako i brzo stiglo do kupaca. Zbog sve većeg izbora, kupci se danas sve više okreću novogradnji koja mora da se istakne po kvalitetu, ceni, ali i po prodajnom pristupu. Pre godinu dana smo prepoznali ovaj trend i tada krećemo sa razvojem našeg tima novogradnje na čelu sa Srđanom Mitrovićem koji dolazi iz bankarskog sektora nakon više od 13 godina rada na rukovodećim pozicijama.

Nove zgrade i projekti
Investirajte pametno u nekretnine na lokacijama u razvoju

Cene kvadrata su u porastu, ali je potražnja za nekretninama i dalje na visokom nivou, a jedan od glavnih razloga jesu i nikada niže kamate banaka.

Pages