Deo grada

Šta pruža Beograd?
Učiteljsko naselje - idealan spoj mirnog i urbanog života
Na samo 3,5km od centra grada, između bučnog Bulevara kralja Aleksandra i prometne ulice Vojislava Ilića ušuškano je Učiteljsko naselje formirano oko istoimene ulice. Ovo urbano područje predstavlja deo Konjarnika je idealno za miran porodični život u nekoj od kuća ili omanjih zgrada nedaleko od glavnih saobraćajnica.
Šta pruža Beograd?
Konjarnik - spoj prirode i gradskog života
Konjarnik i njegovi neboderi koji seku oblake, već decenijama žele dobrodošlicu i srećan put svim namernicima koji dolaze da ostanu, ali i onima koji svoj put nastavljaju dalje. On je kapija i čuvar Beograda.
Šta pruža Beograd?
Naselje Banjica - čuvar istorije i izvor dobre energije
Banjica je naselje sa velikim istorijskim nasleđem, originalnom arhitekturom i jedinstvenim stanovnicima, koji i sami predstavljaju možda najveći kvalitet ovog mesta. Prošetajte sa nama ulicama i parkovima ovog zanimljivog naselja i saznajte zašto je baš ono pravi izbor za vaš budući život.
Šta pruža Beograd?
Banovo brdo - jedinstveni spoj prirode i gradskog života
Beograd se prostire na čak 29 brda, ali kada neko kaže da ide na „Brdo“, svima je jasno o kom delu grada je reč!
Šta pruža Beograd?
Profesorska kolonija - ušuškana oaza mira
Naselje Profesorska kolonija se nalazi u širem centru grada na teritoriji opštine Palilula. Poznato je po profesorima Beogradskog univerziteta koji su ovu jedinstvenu četvrt osnovali dvadesetih godina prošlog veka.
Šta pruža Beograd?
Lion - raskrsnica trgovine i kulture nadomak centra grada

Ako biste novopečenog studenta pitali u kakvom bi kraju voleo da živi,  odgovor bi verovatno glasio – da bude blizu centra, da je pun života, ali da je ipak i dovoljno miran, ne bi li se mo