Od idealnog stana vas deli 360 stepeni

Novo iz City Experta

Od idealnog stana vas deli 360 stepeni

Ako bi vam neko rekao da u potrazi za idealnim domom možete za 5 minuta da budete u tri stana na tri različite lokacije u gradu da li biste mu verovali?

City Expert nastavlja sa svojom revolucijom na tržištu nekretnina i sada vam nudi mogućnost da pogledate i budete u svakom stanu iz naše ponude gde god da se nalazite. Ni mi nismo uspeli da odolimo mugućnostima novih tehnologija i sveprisutnom trendu virtuelne stvarnosti zato vam naša najnovija opcija Virtual Tour 360º omogućava nemoguće.

Pomeranjem miša ili ekrana mobilnog telefona od sada ste u prilici da pogledate svaki ugao vašeg budućeg doma bez obzira da li stojite u nekom redu, čekate na semaforu (ali pogledajte katkad i na semafor) ili sedite u vašem omiljenom kafiću. Svaki stan iz naše ponude sada možete posetiti na ovaj način i tako uštedeti svoje vreme i značajno olakšati sebi proces traženja adekvatne nekretnine. Ne samo da ovako možete da pogledate veliki broj stanova za kratko vreme već im se uvek možete vraćati i povesti bilo koga u razglednje sa vama.

Potraga za stanom koji ispunjava vaše kriterijume može trajati mesecima, uz gomilu izgubljenih živaca i nezaobilaznih nesporazuma i razočaranja. Uz našu opciju Virtual Tour 360º pomažemo vam da izbegnete sve ovo i da potraga za stanom bude zadovoljstvo i jedinstveno iskustvo jer ne kupuje se stan svaki dan.